Právě je sob lis 23, 2024 3:54 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 71 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 11, 2008 9:29 am 
 ...
 ...

Tak jsem udělal další upgrade a přidal dvě vesmírné lodi. Tvarem jsou podobné lodím ze startreku. Bránu jsem dal více do pozadí ale nevím jestli jsem udělal dobře, to ale můžu vždy změnit. Ještě bych asi měl udělat nějaké úpravy materiálů. Ještě bych dodal že nápis U.S.S. znamená United Solar System. Možná bych ještě měl odstranit dva satelity ale to si ještě rozmyslím do příštího upgradu.

Obrázek
By tomsono at 2008-08-11

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 11, 2008 9:38 am 
..........
..........

tomsonero píše:
...Bránu jsem dal více do pozadí ale nevím jestli jsem udělal dobře,...

Tak to si podla mna urobil uplne zle, pretoze teraz ta brana zanika, a vobec nie je jasne, o co ide v obrazku...daj ju viac dopredu, ale to je iba moj nazor a rada, mozem sa mylit :oops:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 11, 2008 9:40 am 
.....
.....

Kapo píše:
tomsonero píše:
...Bránu jsem dal více do pozadí ale nevím jestli jsem udělal dobře,...

Tak to si podla mna urobil uplne zle, pretoze teraz ta brana zanika, a vobec nie je jasne, o co ide v obrazku...daj ju viac dopredu, ale to je iba moj nazor a rada, mozem sa mylit :oops:

Souhlasím, taky bych jí posunul zase blíž..

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 11, 2008 10:03 am 
 ...
 ...

No asi máte pravdu a tak jsem jí posunul blíž a ubral jednu loď.
Obrázek
By tomsono at 2008-08-11

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 11, 2008 11:57 am 
..........
..........

rozumies, tu nejde o to, vidiet branu, ale aby UDRELA PRVA DO OCI, je to ustredny objekt, preco si projekt nazval HVEZDA BRANA, ked branu prekryva vselijaka omacka okolo?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 11, 2008 1:15 pm 
 ...
 ...

No mě je jasný že ta brána malinko zaniká. Prostě jsem si myslel že bych mohl scénu trošku oživit protože samotná brána na oběžné dráze mě prostě přišla málo.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 11, 2008 1:21 pm 
.....
.....

Nebo udělat jinou scenu a případně projekt přejmenovat, než bránu uprostřed "ničeho" (když už tak oddělat tu modrou "blánu"). Mohl to klidně pojat jako bránu do domu místo klasických dvěří.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 11, 2008 11:46 pm 
 ...
 ...

Tak tohle bude asi už opravdu finální verze. Podle mě to nedopadlo až tak úplně zle. Dal jsem to sem ve trochu vyšším rozlišení aby bylo vidět více detailů.
Obrázek
By tomsono at 2008-08-11

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 13, 2008 4:33 pm 
.....
.....

Zdravím.

Koukám na tenhle projekt a pořád mi tam toho dost nesedí. Napíšu teď pár svých návrhů na změnu (nevím jistě, jestli zlepšení).

• Zruše reflexivitu obruče té hvězdné brány . Jak zároveň odráží hvězdy a ještě ten tmavý spodek "ala StarTrek lodi" tak to působí dost zvláštnně a maličko se ztrácí. Taky k tomu materiálu - zkus jinou barvu než šedou.

• Ta houbovitá loď - Také jiný materiál... vše se to ztrašně ztrácí, jak máš šedý mměsíc, šedou houbu, šedou StarTrek Loď a šedou bránu a z toho ještě něco s reflexním materiálem. Prostě šedou bych dal asi jen u toho měsíce.

• ala StarTrek loď - není poznat, jestli vyplouvá ze středu Hvězdné brány a není vidět druhé "torpédovité" křídlo nebo jestli vyplouvá kdesi mimo střed. Přidal bych u toho vyplouvání nějaký přiměřený wave efekt a celkově by ta hmota červí díry mohl třeba vyzařovat světlo, aby na sebe trochu upoutala pozornost, ale to jsou jen návrhy.

• Ty družice ... no jedna jakž takž zesvětluje tu tmavou stranu země a vyplňuje mrtvé místo, ale t druhá, jak je částečně zakrytá, tak tam trochu dělá bordel. Navíc vypadají, jako Shit+D a nic jiného ... co je trošku jinak natočit ?

○ Možná zkus změnit ještě horizontální náklon kamery, aby byla brána maličko více z boku a bylo vidět i trochu více země a přiblížit ještě trochu bránu. S tím souvisí i ten atraktivnější a výraznější materiál, než ten reflektivní.

PS : ↑ vše hore je jen muj momentální nápad. Nevím, jestli to pomůže, nebo ne. Pochopitelně si to udělej jak chceš, ale takhle to prostě vidím :).

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 13, 2008 4:47 pm 
........
........

Já bych ti doporučil už to založit a vrhnout se na něco jinýho.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 13, 2008 6:22 pm 
.....
.....

Suhlas s xixixaom, proste tu temu asi nezvladnes, ja sam by som ju tiez nezvladol. Ono je dobre mat dopredu nejaku viziu, nerobit "len tak" hviezdnu branu. Ak sa vizia nepodari i na niekolkokrat, je to problem budto vizie alebo schopnosti. Tu mozno vizie, pretoze nikto nevie co by sa s tym dalo. Ale zas ak by to robil niekto iny s tou viziou dopadlo by to asi inak...

Edit: ale ak by som mal predsalen poradit, skusil by som zmenit format...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 71 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]