Právě je stř pro 12, 2018 1:43 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Blender - a s velkym trapenim... :)
PříspěvekNapsal: stř bře 08, 2017 8:48 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: pát zář 19, 2008 11:11 am
Příspěvky: 1144
Bydliště: Praha
Tak aj ked sa to nezda - tuto je Blender tiez:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pu3NMulnVVs[/youtube]

Je to vysledok z dotazu, co som daval http://blender3d.cz/forum/viewtopic.php?f=6&t=8985
Ale musim povedat, ze som sa na tom tak zasekol, ze az. Trochu ma sklamal Blender v NLA editore. V tej listovacke je hrozne vela klucov (rotovanie, location roznych pomocnych objektov ako lattice / empty. Parametry modifiekatorov atd. A ak sa na to pozriete v NLA editore, chyba tomu vacsi prehlad. Na tom by mozno trebalo zapracovat v Blenderu. Jednotlive kluce by sa mohli zgrupovat aby to bolo prehladnejsie... Alebo mi nieco uslo a neviem s tym pracovat... :)

No aby som to zhrnul. Ked si clovek myslim, ze robi tazku vec, tak to ide lahko a ked si myslim, ze spravim "obycajnu" listovacku, tak sa na tom zaseknem hrozne. Mozem povedat, ze som tazsiu vec neanimoval (aby vsetko fungovalo tak ako ma). :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blender - a s velkym trapenim... :)
PříspěvekNapsal: čtv bře 09, 2017 10:12 am 
Offline
........
........
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 16, 2008 12:00 am
Příspěvky: 1206
Bydliště: Vsetín
nevím sice, v čem byl tvůj problém, ale při práci s klíčema raději používám Dope Sheet editor. Ale předpokládám, že ty ho znáš a problém byl v něčem komplikovanějším.
animace je super. jako vždy. :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blender - a s velkym trapenim... :)
PříspěvekNapsal: čtv bře 09, 2017 11:27 am 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: pát zář 19, 2008 11:11 am
Příspěvky: 1144
Bydliště: Praha
Ano, ten som tiez pouzival lebo mi prisiel asi najlepsi. Ale moj problem bol, ze tych animacnych klucov je tam vela a ocenil by som ak by som ich vedel nejak zgrupovat do jedneho aby som si bol isty, ze ked posuniem s niecim, posunie sa vsetko co je k tomu pridruzene. Chapem, ze si nastavim aby ukazoval kluce len ktore su aktivne, lenze to je prave ono, ze ty nemas vzdy vsetko aktivne aby si sa lepsie vyznal v 3D view. Proste nepotrebujes vidiet vsetky empty atd. A tu sa ti moze stat, ze na nieco zabudnes - neoznacis a uz sa ti to rozbije. Cielom je aby som to mal pripravene tak, ze ked si klient povie, ze teraz budeme mat titulku - prelistujeme o dve - zastavime - prelistujeme o tri - zastavime - prelistujeme na zaciatok aby som vedel rychle reagovat. Mam tam teraz naanimnovanych 20 stran a v Dopesheete sa musim prilis sustredit a zacne sa mi za chvilu zapekat mozog z toho... :) Preto by som ocenil lepsiu pracu s tymto... Vie niekto o niecom?

Takto to cca vyzera:
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz