Bumpkin píše:
ja si myslim ze se pletes
snadnym taktovanim se dostanes na vyzsi hodnoty a este k tomu budes mit rychlejsi render, lepsi je zaprahnout 3 jadra a na zbilem 4 tem hesky serfovat po netu nez na jednom renderovat a na druhem serfovat, ja osobne si myslim ze kdyz vemes 4 jadro budes na tom lip jak kdyby si si vzal lepsi 2 jadro
jinak tady muzes videt jak udelat z osklive bedny hodne peknej kejs
http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=60(nerikam ze se me ty svetylka tam tak libi ale nevypada to spatne)
Mozna mas pravdu... stejne je ale ten procesor o 2tis. drazsi a pro me je 20 000kc nebeska hranice, kterou muzu prekrocit leda v korunach. Je pravda ze bych ty 2000 moch ziskat tim, ze bych vyhodil case a zdroj a vzal set, ale ja tomu zdroji v setu neverim. Navic u levne skrine nejde jen o to, ze vypada blbe, ale jsou ty i duvody jako je proudeni vzduchu a v drazsi skrini je uz castecne resene chlazeni. (V podstate to rikal SirThomas na prvni strance)
Na druhou stranu ten pocitac nestavim jen pro sebe. Na hry by asi 2jadro bylo idealni ale co se tyce renderovani a grafiky by bylo to 4jadro nejspis lepsi. Bratr dela ve Rhinu, takze by to taky vyuzil.. Ted sem opravdu na vazkach. Mozna prece jenom vymenim procesor a vsechno ostatni necham tak jak je.
Muze mi tu teda nejaky dalsi "fundovany odbornik" ujistit, ze vykon 4jadroveho procesoru bude lepsi nez 2jadroveho?
.. ono teda z logiky veci vyplyva, ze ano. Jde o to jestli to dnesni aplikace dokazi vyuzit.
Jde samozrejme i o ty hry. Nejsem zadny paran, ale kdyz dam za procesor 6 tis. tak bych na nem rad rozjel i novinky...