Paul 68 Rageous píše:
Neolker píše:
Příště, než odešleš takovýto příspěvek, tak jdi ven a pořádně se profackuj...
WinXP ma poldla mna omnhoo viac odpory nez Win7, tak neviem co tu riesis, ma viac skuseosti a viac upadtov a neviem preco by komponnety mali na win 7 nez na XP lepsie bezat, ak mas lepsie sklony ku win 7 tak si podla mna amater ktoremu viac vyhovuje ked system nastavi vsetko za neho....
Promiň, ale my měli doma PC už v době, kdy bylo dražší než naše auto (otec programátor), pohybuju se v IT už dost dlouho, z toho 2 roky na plný úvazek po průmyslovce, kdy jsem se tím dokonce i živil (momentálně studuju na ČVUT FEL - Aplikovaná elektronika) a pamatuju si živě všechny verze Windows od 3.11 (nadstavba MS-DOSu) do dnešních 7ček, i s linuxem mám dost zkušeností a určitě se nepovažuju za špičkového odborníka, ale rozhodně ne za nějakého BFU a 19ti letého cucáka, od kterého tu jsou poslední příspěvky jen samé perly... Nevím, proč by měl být lepší 10let starý OS, který tehdy neznal IPv6, WiFi atd., kterému končí i podpora... To, že si dnes chci stáhnout aktuální ovladače na tiskárnu a skener, kdy na webu výrobce dozvím, že nejsou třeba, že si to widle zařídí sami hned po připojení přes USB, vidím jen jako plus, které opravdu funguje a šetří čas a peníze. Nehledě na to, že Professional verze má přímou podporu virtualizace WinXP pro aplikace, kdy k Win7 Pro licenci dostaneš právě i licenci na XP pro virtualizaci (musí to ale umět procesor a povolit se to v biosu), potom tu aplikaci spoustíš v okně, který běží pod WinXP uvnitř Win7... To co tvrdíš - je to samé, jako by si tvrdil, že staré auto na benzín je lepší než na elektriku. Ano, má to své výhody a kouzlo, ovšem u spalovacího motoru se ti 75% energie změní jen v teplo... Tvoje příspěvky mě vždycky pobaví, ale už na ně nehodlám odpovídat. (Omlouvám se za OT)