Co se tyce Slangeova "disketového"
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
problému,tak dporucuju to co tu radili ostatní,já se přikláním k 6xxovi,viděl sem nějakej prográmek na todle i pro Win,nebo pokud máš DVD palírnu tak to prostě zazálohuj na 4 DVDka á 15 kč a pak formátni.Jo a pak taky nepouštět nikoho bez svěrací kazajky ke kompu
K antivirům-AVG u nás taky nemá moc dobrou pověst,já osobně používám Avast! 4 Home,Ad-aware a Kerio personal firewall-všechno free,akorát Kerio běží v trial verzi,a ani s IE 6 (nechce se mi instalovat nic jinýho,protože ostatní z rodiny pak stejně používaj IE a sem tam kde sem byl
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
)
Teď trocha OT:vidím jak se tady všichni rozplýváte nad Linuxem,delší dobu už o něm uvažuju,ale nevím jak začít,asi bych volil nějakou distribuci koupenou s knížkou,ale nevím kde,co,jak a za kolik,takže jestli by někdo pls poradil,budu moc rád.BTW-ještě sem pošilhával po "jablíčkách" kvůli Mac OS X ale u nás se nový ani bazarový evidentně moc nevyskytujou,rozhodně ne v Pardubicích
kokal sem na jejich web a jejich design mě naprosto uchvátil.....Jak dual G5ky,ty se mi líbyly nejvíc,ale i ostatní.A jediná firma co u nás dělala do jablek (asi) krachla před půl rokem,od tý doby se tam nic neděje