Právě je stř pro 12, 2018 1:42 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: 2 kamery v bge
PříspěvekNapsal: čtv úno 16, 2012 9:02 pm 
Offline
..
..

Registrován: sob črc 04, 2009 6:35 pm
Příspěvky: 57
Bydliště: Poprad
Mám taký problém ... Robím simuláciu mobilného robota v bge a chcel by som upraviť prvú kameru, ktorá bude brať celého robota aj z prekážkami, druhú kameru by som chcel aby bola umiestnená na robotovi, a pritom zobrazovala v prvej kamere (niekde dole v rohu) toto čo "vidí robot". Nevedel by niekto poradiť ako by sa to dalo spraviť ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: 2 kamery v bge
PříspěvekNapsal: čtv úno 16, 2012 9:06 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: pát říj 02, 2009 8:18 am
Příspěvky: 678
Bydliště: Žilina
niecotaketo by mohlo pomoct, aj ked jeto na 2.49b http://www.tutorialsforblender3d.com/Ga ... ort_2.html


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: 2 kamery v bge
PříspěvekNapsal: ned úno 19, 2012 2:20 pm 
Offline
..
..

Registrován: sob črc 04, 2009 6:35 pm
Příspěvky: 57
Bydliště: Poprad
dakujem, pomohlo uz mi to funguje :-)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz