blender3d.cz
http://blender3d.cz/forum/

kam se to v 2.6 podelo?
http://blender3d.cz/forum/viewtopic.php?f=11&t=8379
Stránka 11

Autor:  smrq [ čtv lis 03, 2011 5:23 pm ]
Předmět příspěvku:  kam se to v 2.6 podelo?

lidi, prosim vas, kam se prestehovala v 2.6 tato zalozka? nemuzu ji nikde najit.

Přílohy:
ukazka.jpg
ukazka.jpg [ 45.2 KiB | Zobrazeno 4009 krát ]

Autor:  zgerbiak [ pát lis 04, 2011 9:18 am ]
Předmět příspěvku:  Re: kam se to v 2.6 podelo?

Hore(pri prepínatku scén) zmeníš Blender Render na Glender Game.
V okne Properties(tam kde máš nastavenie materiálu, textúry atd.) v záložke Physics to nájdeš.

Autor:  smrq [ pát lis 04, 2011 3:42 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: kam se to v 2.6 podelo?

aaa kruci, je tam vsechno uplne jinak. :-(
jdu studovat.

Autor:  smrq [ pát lis 04, 2011 4:34 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: kam se to v 2.6 podelo?

heh, neni to jine. jen jsem nemel oznacenou vec, s kterou chci hybat. :)
diky zgerbi.

Autor:  smrq [ stř lis 09, 2011 6:11 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: kam se to v 2.6 podelo?

jsem uplne v pasti. nevim jak, jednou se mi to tam dostat podarilo a zobrazuje mi to vicemene to same. (viz prilozeny obrazek 1.)
kdyz to ale zkousim znova, at delam, co delam, nejde to. jsou tam uplne jine tlacitka a pod nimi nic, co by mi bylo povedome. (viz obrazek 2.)
poradi nekdo?

Přílohy:
nahled1.jpg
nahled1.jpg [ 34.88 KiB | Zobrazeno 3973 krát ]
nahled2.jpg
nahled2.jpg [ 32.03 KiB | Zobrazeno 3973 krát ]

Autor:  zgerbiak [ stř lis 09, 2011 6:25 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: kam se to v 2.6 podelo?

Ako som už písal.
Musíš si blender prepnúť z renderu na Game engine.

Přílohy:
r_sw_bge.jpg
r_sw_bge.jpg [ 32.97 KiB | Zobrazeno 3971 krát ]

Stránka 11 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/