Právě je pon zář 24, 2018 9:52 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: kam se to v 2.6 podelo?
PříspěvekNapsal: čtv lis 03, 2011 5:23 pm 
Offline
........
........
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 16, 2008 12:00 am
Příspěvky: 1206
Bydliště: Vsetín
lidi, prosim vas, kam se prestehovala v 2.6 tato zalozka? nemuzu ji nikde najit.


Přílohy:
ukazka.jpg
ukazka.jpg [ 45.2 KiB | Zobrazeno 3911 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: kam se to v 2.6 podelo?
PříspěvekNapsal: pát lis 04, 2011 9:18 am 
Offline
...........
...........
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 18, 2004 4:13 pm
Příspěvky: 1898
Bydliště: Slovensko, Bratislava
Hore(pri prepínatku scén) zmeníš Blender Render na Glender Game.
V okne Properties(tam kde máš nastavenie materiálu, textúry atd.) v záložke Physics to nájdeš.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: kam se to v 2.6 podelo?
PříspěvekNapsal: pát lis 04, 2011 3:42 pm 
Offline
........
........
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 16, 2008 12:00 am
Příspěvky: 1206
Bydliště: Vsetín
aaa kruci, je tam vsechno uplne jinak. :-(
jdu studovat.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: kam se to v 2.6 podelo?
PříspěvekNapsal: pát lis 04, 2011 4:34 pm 
Offline
........
........
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 16, 2008 12:00 am
Příspěvky: 1206
Bydliště: Vsetín
heh, neni to jine. jen jsem nemel oznacenou vec, s kterou chci hybat. :)
diky zgerbi.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: kam se to v 2.6 podelo?
PříspěvekNapsal: stř lis 09, 2011 6:11 pm 
Offline
........
........
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 16, 2008 12:00 am
Příspěvky: 1206
Bydliště: Vsetín
jsem uplne v pasti. nevim jak, jednou se mi to tam dostat podarilo a zobrazuje mi to vicemene to same. (viz prilozeny obrazek 1.)
kdyz to ale zkousim znova, at delam, co delam, nejde to. jsou tam uplne jine tlacitka a pod nimi nic, co by mi bylo povedome. (viz obrazek 2.)
poradi nekdo?


Přílohy:
nahled1.jpg
nahled1.jpg [ 34.88 KiB | Zobrazeno 3875 krát ]
nahled2.jpg
nahled2.jpg [ 32.03 KiB | Zobrazeno 3875 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: kam se to v 2.6 podelo?
PříspěvekNapsal: stř lis 09, 2011 6:25 pm 
Offline
...........
...........
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 18, 2004 4:13 pm
Příspěvky: 1898
Bydliště: Slovensko, Bratislava
Ako som už písal.
Musíš si blender prepnúť z renderu na Game engine.


Přílohy:
r_sw_bge.jpg
r_sw_bge.jpg [ 32.97 KiB | Zobrazeno 3873 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz