blender3d.cz
http://blender3d.cz/forum/

Velky problem s exe
http://blender3d.cz/forum/viewtopic.php?f=11&t=8372
Stránka 12

Autor:  Ïvet [ stř říj 19, 2011 10:50 pm ]
Předmět příspěvku:  Velky problem s exe

Tak mam nejakej problem a nevim co s tim. Uz se mi to stalo jednou a musela jsem zacit od uplneho zacatku. Ale uz jsem toho udelala tolik a predstava ze zacinam znova neni prijemna. Nevim jak to popsat ale proste kdyz stisknu P pro spusteni hry, tak nemam problem. Sice uz to mam asi dost velke a obcas mi to padne, ale vypada to tak jak ma. Ale po exportu do exe souboru vetsina objektu zmizi. Prosim prosim pomozte mi nekdo:(

Přílohy:
exe.jpg
exe.jpg [ 15.76 KiB | Zobrazeno 4598 krát ]
P.jpg
P.jpg [ 24.06 KiB | Zobrazeno 4598 krát ]

Autor:  zgerbiak [ čtv říj 20, 2011 10:25 am ]
Předmět příspěvku:  Re: Velky problem s exe

Nemám tušenia.
Skús pred exportom spraviť:
File -> External Data -> Pack into .blend file

Všetky externé data(zvuky, textúry) ktoré používaš v hre, sa spakujú do blend súboru a následne pri exporte do exe súboru.

Avšak pozor. Spakovanie skomplikuje ďalšiu prácu s blend súborom.(editácia externých dát sa v blende neprejaví.)
Preto ti doporučujem pred spakovaním spraviť si kópiu blend súboru, v nej to spakovať a exportovať do exe.

Autor:  Ïvet [ čtv říj 20, 2011 10:42 am ]
Předmět příspěvku:  Re: Velky problem s exe

Tak to uz je pozde, textury jsem k tomu pribalila uz davno. Ale jeste pred tydnem s tim problem nebyl. No nic, tak to budu muset nejak prekopcit a udelat znovu:( Ale dekuji za snahu.

Autor:  zgerbiak [ čtv říj 20, 2011 10:55 am ]
Předmět příspěvku:  Re: Velky problem s exe

Keby si poslala .blend mohol by som sa na to pozrieť.

Autor:  Ïvet [ čtv říj 20, 2011 12:20 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Velky problem s exe

To ne, radeji to nebudu davat nikde na net dokud to neodevzdam. Je to soucasti moji bakalarske prace a tak bych nerada aby se sirila nekde po netu:D predelam mou starsi verzi;) ale dekuji:)

Autor:  Ïvet [ pon říj 31, 2011 7:12 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Velky problem s exe

Ahoj, tak mam dalsi problem s exe. Kdyz exportuju samotnou scenu, tak je to ok, ale muj model se sklada z nekolik navazujicich scen. Uvodni scena, loading a az po ni se mi nacte moje scena, ve ktere se mi nezobrazuji steny (vlastne to bude asi kazdy objekt, co ma na sobe material zdi). Nevite nekdo cim to je, protoze opravdu kdyz exportuju tu scenu bez tech 2 predchozich, tak je to bez chyby.

Mimochodem dokonce jsem si vsimla ze i osvetleni nejak pokulhava. Ve vyexportovane samostatne scene je to hezky prosvetlene a po vyexportováni i s tema 2 uvodnima je to tmavsi.

Mozna to ma souvislost. Jestli nekoho cokoliv napadne cim by to mohlo byt, tak budu rada za odpovedi. Dekuji.

Autor:  Paul 68 Rageous [ pon říj 31, 2011 8:05 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Velky problem s exe

noo...ak nevidis steny,skus preratat normály dovnutra - Ctrl+Shift+N,,ale moze to bytcokolvekine aksomdobre pochopi problem

Autor:  Ïvet [ pon říj 31, 2011 9:13 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Velky problem s exe

Ctrl+Shift+N nepomohl....abych to popsala jinak, mam 3 sceny co na sebe navazuji.
V 1. je jen obrazek a tlacitko pro pokracovat. Po jeho stisknuti problikne scena loading, ktera nacita hlavni scenu.
Kdyz udelam export od te prvni, tak mi zmizi zdi, ale kdyz vyexportuju jen tu hlavni scenu, tak je to oka. Na fotkach je to videt.

Přílohy:
2.JPG
2.JPG [ 46.13 KiB | Zobrazeno 4542 krát ]

Autor:  Ïvet [ pon říj 31, 2011 9:18 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Velky problem s exe

takhle bez zdi

Přílohy:
1.JPG
1.JPG [ 54.69 KiB | Zobrazeno 4542 krát ]

Autor:  Ïvet [ čtv lis 03, 2011 8:23 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Velky problem s exe

Zdravim, tak jsem predchozi problem sice nevyresila, ale nastal vetsi. Rozbil se mi notebook a koupila jsem si novy. Predchozi mel operacni system Vista a integrovanou grafickou kartu, ted mam Windows 7 a NVIDIA graficka karta. Na vistach mi exe sel (aspon do doby nez zmizely zdi) ale ted na win7 se nezobrazuje temer nic. Zkousela jem teda ten exe spustit i na XP s integrovanou graf. kartou a na Vistach s ATI grafickou kartou a bylo to v poradku. Je to tema windowsema, nebo tou grafickou kartou? Nemate nekdo nejaky napad? Dekuji

Autor:  zgerbiak [ pát lis 04, 2011 9:06 am ]
Předmět příspěvku:  Re: Velky problem s exe

Malo by pomôcť nainštalovať najnovší grafický ovládač od výrobcu.

Autor:  Ïvet [ pát lis 04, 2011 11:50 am ]
Předmět příspěvku:  Re: Velky problem s exe

tak ovladace nejnovejsi jsou..tema to nebude ale nahrala jsem muj exe na net, mohli byste ho nekdo zkusit jestli to je tak zle jako u me a dat mi vedet? dekuji
http://www.edisk.cz/stahni/06872/skola.rar_23.2MB.html

Autor:  zgerbiak [ pát lis 04, 2011 12:14 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Velky problem s exe

Mne to zobrazuje takto:
Obrázek

Autor:  Ïvet [ pát lis 04, 2011 12:19 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Velky problem s exe

a muzu se prosim zeptat jake mas OS a grafickou kartu?

Autor:  zgerbiak [ pát lis 04, 2011 1:01 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Velky problem s exe

Windows 7 SP1 64 bit
Ati Radeon HD 4250 368 MB

Stránka 12 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/