blender3d.cz
http://blender3d.cz/forum/

Velky problem s exe
http://blender3d.cz/forum/viewtopic.php?f=11&t=8372
Stránka 22

Autor:  Ïvet [ pát lis 04, 2011 4:00 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Velky problem s exe

Tak nevim proc, ale vsichi (teda co jsem je poprosila) co maji grafickou kartu NVIDIA, tak jim se to zobrazuje jako me:( teda spis nezobrazuje. Ty objekty tam jsou, pri pruchodu scenou do nich narazim, ale nejdou videt. Neexistuje treba nejaka knihovna na pribaleni nebo jiny zpusob? Ovladace jsou na 100% aktualni.

Autor:  Paul 68 Rageous [ pát lis 04, 2011 4:54 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Velky problem s exe

Sranda ze kazdy to mame inak:
Nvidia 9600GT 512MB,WINXP
Obrázek

Autor:  zgerbiak [ pát lis 04, 2011 5:02 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Velky problem s exe

Nemáš na tej stene nejaký GLSL shader?

Autor:  Ïvet [ pát lis 04, 2011 5:47 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Velky problem s exe

No mela jsem ve volbe Display nastaveny Shading na Multitexture. Ted jsem dala Texture Face a mam jako na obrazku. Prisla jsem uplne o pruhlednost skel a odlesky. Nejde toho nejakym jinym zpusobem dosahnout? Neni na to treba nejaky tutorial?

a ted jsem prosla ceou scenu, teda mela jsem to v umyslu, ale nejake objekty to nevykreslilo(dvere,schodiste a jine)

Přílohy:
1.jpg
1.jpg [ 61.16 KiB | Zobrazeno 2217 krát ]

Autor:  Ïvet [ sob lis 05, 2011 9:29 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Velky problem s exe

Ten exe je stale nejaky divny. A zacinam si myslet, ze je to nejakym omezenim bleneru. Vim ze to zni jako hloupa otazka, ale neni blender ovlivnen nejakym zpusobem poctem objektu, materialu, nebo treba poctem objektů se stejnym materialem? Scena byla ok, ale pridala jsem do ni dalsi sipku pred dvere, aby bylo zrejme, ze muzu vejit do tech dveri a pri exportu do exe mi zmizely vsechny okna i dvere (presto ze jsou jineho materialu) dokonce i v jinych scenach mam objekty neviditelne.

Jo a zjistila jsem, ze NVIDIA graf. karty zrejme nejaky problem s OpenGL. Takze v tom mohl byt problem predtim. Ted uz ale fakt nevim.

Dekuji za jakoukoli pomoc.

Autor:  Paul 68 Rageous [ sob lis 05, 2011 9:56 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Velky problem s exe

Byt tebou skusim nieco spravit v 2.49ba exportnut, ci to robi to iste....

Stránka 22 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/