Právě je pát říj 18, 2019 1:07 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: něco ke stopkám
PříspěvekNapsal: sob kvě 08, 2010 7:56 pm 
Offline
..
..

Registrován: úte bře 09, 2010 6:35 pm
Příspěvky: 85
ahoj konečně jsem se naučil udělat stopky a potřeboval bych pár rad
___________________________________________________________
1) nejde nak ubrat počet desetiných míst
2) nejdou nejak časy ukládat jako nejlepší vysledky
3) a největší ořišek nejde nejak udělat odpočítaváni třeba od minuty do nuly a až by se čas tostal k nule by se přepla scéna
__________________________________________________________
za každou radu díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: něco ke stopkám
PříspěvekNapsal: sob kvě 08, 2010 9:38 pm 
Offline
.....
.....

Registrován: sob srp 20, 2005 5:03 pm
Příspěvky: 539
rad poradim
1. nepises ako si sa o to pokusil a co presne ti na tvojom sposobe riesenia nefunguje (co tak round?)
2. nepises ako si sa o to pokusil a co presne ti na tvojom sposobe riesenia nefunguje (co tak string, file...open..."rw")
3. nepises ako si sa o to pokusil a co presne ti na tvojom sposobe riesenia nefunguje (co tak skusit to naopak? s property time???)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: něco ke stopkám
PříspěvekNapsal: ned kvě 09, 2010 1:03 pm 
Offline
..
..

Registrován: úte bře 09, 2010 6:35 pm
Příspěvky: 85
jak se mam o to pokusit asi na forum to nikde není a myslím si že když chce nekdo poradit tak poradí a ne že si tady ze me bude delat srandu jako ty


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: něco ke stopkám
PříspěvekNapsal: ned kvě 09, 2010 2:22 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 09, 2007 6:31 pm
Příspěvky: 1096
srandu si z nás děláš spíš ty :) přijdeš, napíšeš problém, kterej ses ani nepokusil vyřešit, nepokusil ses ani vyhledat řešení a po nás chceš, abysme ti dodali hotový výsledek...pak kdo z koho si tu dělá srandu :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: něco ke stopkám
PříspěvekNapsal: ned kvě 09, 2010 3:08 pm 
Offline
..
..

Registrován: úte bře 09, 2010 6:35 pm
Příspěvky: 85
tak mi řekněte ke mam najít řešení to nejde


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: něco ke stopkám
PříspěvekNapsal: ned kvě 09, 2010 7:43 pm 
Offline
.....
.....

Registrován: sob srp 20, 2005 5:03 pm
Příspěvky: 539
Hele coky, styl tvojich dotazov (a to by som ta fakt nerad urazil) je na urovni ziaka preho stupna, inak si to fakt neviem vysvetlit! Proste riesenia su na internetu a tiez trosku by si mal nieco sam vymysliet, inak to ani nemusis preda robit, ci???
Ja ti teraz ale vazne poradim: daj si do googlu "python", nieco sa o tom nauc, proste "gramatiku" jazyka python. Potom si daj do googlu blender game engine, pripadne blender game engine modules a nieco sa nauc. Pripadne si tam zadaj bge tutorials a rob podla nich. Na tvoje otazky su fakt jednoduche odpovede, na ktore sam prides, a na ktore sa da lahko poradit, ale nik ti tu nebude pisat uplne trivialne odpovede, ktorym stejnak nejak zahadne nerozumies a vzdy napises, ze ti to nefunguje a ze co delas spatne. To si mame ako vyvestit???


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: něco ke stopkám
PříspěvekNapsal: ned kvě 09, 2010 8:39 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: úte úno 10, 2009 12:38 am
Příspěvky: 313
Já jsem se např. začal učit Python podle tohoto - http://www.pythonchallenge.com/pc/def/0.html a myslím že to není špatný - máš alespoň nějakou motivaci a cíle, co se učit...

Potřebné informace jsem našel v těchto tutoriálechhttp://programujte.com/?rubrika=26&sekce=105&kategorie=17&strana=1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: něco ke stopkám
PříspěvekNapsal: pon kvě 10, 2010 3:55 pm 
Offline
..
..

Registrován: úte bře 09, 2010 6:35 pm
Příspěvky: 85
děkuju jen se zeptám python je takové to že neco napíšu na text editoru dám tomu název a potom název zadám do kolonky cont?
jakou verzi pythonu si mám stáhnout aby byl dobrý na blendr
a pomocí tohoto bych potom mohl vyřešit problém týkajcí se tohoto tématu?

a jestli mám naké cíle ? no ted si buduju takovou přípravu takže když se naučím třeba stopky uložím si to a postupně dodávám nové návody pro svou informaci s toho potom skouším těší programování ale není to nic lehkého za 1rok se musím přihlásit na střední školu a chtěl bych neco takového jako je toto


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: něco ke stopkám
PříspěvekNapsal: pon kvě 10, 2010 7:08 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: úte úno 10, 2009 12:38 am
Příspěvky: 313
no Python je programovací jazyk. O propojení pythonu a GE toho já moc nevím. Já jsem ti dal odkaz na naučení se Pythonu jako programovacího jazyka.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: něco ke stopkám
PříspěvekNapsal: sob kvě 15, 2010 7:45 pm 
Offline
..
..

Registrován: úte bře 09, 2010 6:35 pm
Příspěvky: 85
jestě se zeptám python de používat ve všem do čeho ho nainstaluju všude kde je se rozumí co napíšu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: něco ke stopkám
PříspěvekNapsal: ned kvě 16, 2010 9:22 am 
Offline
...........
...........
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 18, 2004 4:13 pm
Příspěvky: 1898
Bydliště: Slovensko, Bratislava
Akože do všetkého?
Python sa inštaluje do operačného systému.
Python is available for all major operating systems: Windows, Linux/Unix, OS/2, Mac, Amiga, among others. There are even versions that run on .NET, the Java virtual machine, and Nokia Series 60 cell phones.
Ak myslíš či ho môžeš použiť v každom kóde čo budeš písať ide o to v akom jazyku ho píšeš.
C, C++ (or Java for Jython, or .NET languages for IronPython) tu ho môžeš použiť.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz