Právě je úte zář 17, 2019 1:13 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Properties
PříspěvekNapsal: stř led 20, 2010 2:33 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: pát říj 02, 2009 8:18 am
Příspěvky: 678
Bydliště: Žilina
Zdravim, mam dalsie otazky, ktore nemusia pomoct len mne.Vopred dakujem za odpovede.

Da sa urobit v menu polozka options a vnom nastavenie rozlisenia obrazovky?
(ostatne budu pribudat neskor:D)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Properties
PříspěvekNapsal: stř led 20, 2010 2:46 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: pát říj 02, 2009 8:18 am
Příspěvky: 678
Bydliště: Žilina
Ozaj - pridávam: ked pouzivam GLSL a mam priehladny objekt-mam stiahnutu alphu na 0, ako spravim dym, tak aby ten objekt pomaly zmizol


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Properties
PříspěvekNapsal: stř led 20, 2010 9:03 pm 
Offline
...........
...........
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 18, 2004 4:13 pm
Příspěvky: 1898
Bydliště: Slovensko, Bratislava
yokozuna404 píše:
Da sa urobit v menu polozka options a vnom nastavenie rozlisenia obrazovky?


Nie. Hľadal som to v api a nič také tam nebolo. Ale môžeš si stiahnuť source blenderu a doprogramovať :)
Možno existujú nejaké vstupné premenné pri spúštaní exe, ale neviem o nich.
V každom prípade za behu hry niesu vytvorené prostriedky pre toto.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Properties
PříspěvekNapsal: stř led 20, 2010 9:38 pm 
Offline
 ...
 ...

Registrován: ned kvě 27, 2007 6:15 pm
Příspěvky: 143
Bydliště: Praha
yokozuna404 píše:
Da sa urobit v menu polozka options a vnom nastavenie rozlisenia obrazovky?
(ostatne budu pribudat neskor:D)

malo by to ísť urobiť len v 2.5, nový blender je na vlastné UIčko úžasný... videl som ako si tam týpek do UI vytvoril twitter komunikátor :emo16:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Properties
PříspěvekNapsal: čtv led 21, 2010 1:30 pm 
Offline
...........
...........
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 18, 2004 4:13 pm
Příspěvky: 1898
Bydliště: Slovensko, Bratislava
Dreamak píše:
malo by to ísť urobiť len v 2.5, nový blender je na vlastné UIčko úžasný... videl som ako si tam týpek do UI vytvoril twitter komunikátor :emo16:

No dobre, ale bolo to v BGE?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Properties
PříspěvekNapsal: čtv led 21, 2010 2:22 pm 
Offline
 ...
 ...

Registrován: ned kvě 27, 2007 6:15 pm
Příspěvky: 143
Bydliště: Praha
Len pre ujasnenie.. má to byť položka v UI blenderu, alebo položka v menu, ktoré budeš mať v hre???


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Properties
PříspěvekNapsal: čtv led 21, 2010 3:25 pm 
Offline
.....
.....

Registrován: sob srp 20, 2005 5:03 pm
Příspěvky: 539
Dreamak píše:
Len pre ujasnenie.. má to byť položka v UI blenderu, alebo položka v menu, ktoré budeš mať v hre???

No evidentne to chce mat v hre priamo, tak ako to v hrach byva. Hras hru zistis ze ti to seka (napriklad) tak znizis rozlisenie a naopak. Ako zgerbiak vravi, zatial to nie je implementovane (neviem ako v 2.5, ale tu by som na hry zatial nepouzival), ale existuju rouzne "launche" (aj niekde tu na fore) kde si to pred spustenim nastavis. Nie je to samozrejme uplne optimalne riesenie, ale riesienie to je.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Properties
PříspěvekNapsal: čtv led 21, 2010 5:36 pm 
Offline
 ...
 ...

Registrován: ned kvě 27, 2007 6:15 pm
Příspěvky: 143
Bydliště: Praha
kracho píše:
No evidentne to chce mat v hre priamo, tak ako to v hrach byva.

Dík, že si mi to pripomenul ... keby to pre mňa bolo tak evidentné tak sa nepýtam.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Properties
PříspěvekNapsal: čtv led 21, 2010 5:46 pm 
Offline
.....
.....

Registrován: sob srp 20, 2005 5:03 pm
Příspěvky: 539
Dreamak píše:
kracho píše:
No evidentne to chce mat v hre priamo, tak ako to v hrach byva.

Dík, že si mi to pripomenul ... keby to pre mňa bolo tak evidentné tak sa nepýtam.

No evidentne to pre teba nebolo evidentne, a evidentne tejto problematike az tak nerozumies (neber to ale osobne),lebo keby ano, tak vies, ze blender samotny tuto polozku (nie sice pramo v menu, ale v nastaveni renedringu) ma-coz vsak umoznuje len nastavenie "natvrdo" a neumoznuje uzivatelsku volbu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Properties
PříspěvekNapsal: čtv led 21, 2010 11:41 pm 
Offline
 ...
 ...

Registrován: ned kvě 27, 2007 6:15 pm
Příspěvky: 143
Bydliště: Praha
Kracho:
chcelo by to trochu úcty, aký máš dôvod takto reagovať?? samozrejme, že viem o nastavení rozlíšenia pre GE.

yokozuna404:
skús toto, z tohto blendu
http://www.upnito.sk/subor/34f6fefa9766f1482115cdd03120a1d2.html
si vytvor exáč a spusti, hádam ti to pomôže.
ak chceš aby to bežalo vo fullscreen mode prepíš -w na -f (" -f 640 480 16 60") atd.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Properties
PříspěvekNapsal: pát led 22, 2010 1:21 am 
Offline
.....
.....

Registrován: sob srp 20, 2005 5:03 pm
Příspěvky: 539
No stalo sa co som nechcel. Vzal si si to osobne. Len som reagoval na tvoju reakciu,ktorou si reagoval na mna-tiez tam nebolo moc, ako to nazyvas "ucty". Samozrejme sa ospravedlnujem. mali by sme ale radsej radit nez kecat o blbostiach.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Properties
PříspěvekNapsal: úte led 26, 2010 3:54 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: pát říj 02, 2009 8:18 am
Příspěvky: 678
Bydliště: Žilina
stiahnem a uvidim, rozmyslal som nad moznostami: vytvorit viac .exe a importovat veci z .blend-u a mohli by ste pridat link na tie launchre??
Keby som mal doma net tak si to najdem akurat mam ho len v skole


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz