Právě je pát zář 18, 2020 10:38 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: POMOC s BGE
PříspěvekNapsal: ned úno 22, 2009 6:28 pm 
Offline
 ...
 ...
Uživatelský avatar

Registrován: ned úno 22, 2009 2:31 am
Příspěvky: 187
Bydliště: Slovakia - Jakubov
Zdravím...
V Blenderi robim uz asi pol roka a z modelovanim mam nejake skusenosti.
Teraz som presiel na HRY, tak by som potreboval poradit.
Robim HORROR FPS a mam hotovu mapku + kameru ktorou sa pohybuje sipkami...
Tak by som sa chcel spytat ako umoznit rozhliadanie pomocou misi?!
Videl som tu uz temu v ktorej sa toto riesilo ale nevim co s tym pripadne ako to importovat...
DAKUJEM ZA RADY


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned úno 22, 2009 11:27 pm 
Offline
...........
...........
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 18, 2004 4:13 pm
Příspěvky: 1898
Bydliště: Slovensko, Bratislava
Napísal som ti skript.
Stačí keď použiješ kameru a tu guľu. Zvyšné kocky si nevšímaj, sú len pre orientáciu.
Snáď ti to pomôže.

pre verziu 2.48a


Přílohy:
Poznámka: myš
mouse.zip [38.53 KiB]
144 krát
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: p
PříspěvekNapsal: úte úno 24, 2009 12:03 pm 
Offline
 ...
 ...
Uživatelský avatar

Registrován: ned úno 22, 2009 2:31 am
Příspěvky: 187
Bydliště: Slovakia - Jakubov
Díky zgerbiak...
este by som chcel vediet ci by sa nedalo nieco ako ze chytit kocku a preniest ju napriklad.
tí co poznaju PENUMBRU urcite vedia co myslim...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte úno 24, 2009 6:52 pm 
Offline
...........
...........
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 18, 2004 4:13 pm
Příspěvky: 1898
Bydliště: Slovensko, Bratislava
Dá sa. Ale keď som to teraz robil narazil som na 2 problémy:
- Keď pohybuješ objektom ako keby sa mu vypnú kolízie. Nereagujú naň ostatné objekty
- príkaz .setParent() neberie pokiaľ tam dám objekt z ktorého je príkaz volaný(GameLogic.getCurrentController().getOwner()) ale to som vyriešil cez ďalší objekt.


Přílohy:
mouse2.zip [40.87 KiB]
134 krát
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Kam zmizol ten debil???
PříspěvekNapsal: stř úno 25, 2009 4:33 pm 
Offline
 ...
 ...
Uživatelský avatar

Registrován: ned úno 22, 2009 2:31 am
Příspěvky: 187
Bydliště: Slovakia - Jakubov
Neviem cim to je ale ked som prepol SUMO tak kolizia posobila aj na ostatne objeky :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: shoot
PříspěvekNapsal: pát úno 27, 2009 8:05 pm 
Offline
 ...
 ...
Uživatelský avatar

Registrován: ned úno 22, 2009 2:31 am
Příspěvky: 187
Bydliště: Slovakia - Jakubov
mohol by so znovu poprosit o radu?
mam model zbrane ktory striela a pri kolizi gulky ma nepriatel zmiznut ale tak sa nestane a jeho to odhodi...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob úno 28, 2009 12:41 pm 
Offline
...........
...........
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 18, 2004 4:13 pm
Příspěvky: 1898
Bydliště: Slovensko, Bratislava
Zapni gulke Ghost


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: ggula
PříspěvekNapsal: pon bře 02, 2009 8:23 pm 
Offline
 ...
 ...
Uživatelský avatar

Registrován: ned úno 22, 2009 2:31 am
Příspěvky: 187
Bydliště: Slovakia - Jakubov
zapol som, vypol som a stale nic!? :shock:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ggula
PříspěvekNapsal: pon bře 02, 2009 9:38 pm 
Offline
....
....

Registrován: pon srp 11, 2008 4:34 pm
Příspěvky: 272
1adamm115 píše:
zapol som, vypol som a stale nic!? :shock:

musíš to zapnout a nechat zapnuté :lol: :twisted:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte bře 03, 2009 8:13 am 
Offline
...........
...........
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 18, 2004 4:13 pm
Příspěvky: 1898
Bydliště: Slovensko, Bratislava
Ako to máš riešené?
Objekt je predpokladám rigidbody. Ako reaguje na gulku? collision - touch?
Gulka. Aký je to objekt, jej vlastnosti a spôsob pohybu?
Aký je framerate? Používaš sumo alebo bullet?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz