Zdravím všechny BGE nadšence...
Připravte se na trochu delší čtení
Před časem jsem začal pracovat na letecké střílečce/arkádě, říkejme jí zatím třeba "Letadla"... Po tom, jak dopadl skupinový projekt Metal air( ono se taky nedalo nic jiného čekat, ovšem to jsem před těmi 3 roky nevěděl- každopádně fandím a obdivuju Zgerbiho, který se ho chytl jako klíště
) jsem si stanovil menší cíle, a pustil se do nového- jednoduššího a reálnějšího - projektu... nějaké MA BETA
... to by bylo úvodem... ted k situaci DNEŠNÍ
mám hrubým odhadem 50/60 procent grafiky hotové, pokoušel jsem se pustit i do "funkční" části... po té, co jsem nějak "zbastlil" ovládání letadla, jsem došel k názoru, že to nebude úplně to pravé... tudíž se chci zeptat Vás, jestli by mně s tím někdo nehelfnul... NEJEDNÁ se o žádný superreal. sim., spíš o takovou hříčku... fyzika pouze základní, nejnutnější, primitivní AI... počítám, že v případě "laxní práce" bychom byli o Vánoc hotoví... představoval bych si 2-3 lidi v týmu, i se mnou, ale vše záleží na případné domluvě
jinak mám v plánu 2 prostředí( Sev. Afrika, Rusko - jednoduchost
) v každém cca 6-7 misí, + nějaký deathmatch, ale opět by vše záleželo na domluvě, situaci... V případě zájmu dodám další info... takže případní zájemci/nadšenci pište!
P.S.: přikládám pár obrázků, bohužel díky mojí blbosti v malých rozměrech... letmá ukázka... v případě zájmu větší upnu...
zn. POMOC VÍTÁNA
http://img213.imageshack.us/gal.php?g=ukazkajak.jpg