Právě je pon srp 26, 2019 10:09 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: copy draw face
PříspěvekNapsal: sob čer 14, 2008 12:46 pm 
Offline
....
....

Registrován: stř bře 07, 2007 4:15 pm
Příspěvky: 341
Bydliště: Litoměřice
copy draw face se udělá pomoci ctrl n :lol: při označení všech faců.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: copy draw face
PříspěvekNapsal: ned čer 22, 2008 8:45 pm 
Offline
....
....

Registrován: sob bře 29, 2008 2:54 pm
Příspěvky: 233
Bydliště: Novopacko okres Jičín
xeonikx píše:
copy draw face se udělá pomoci ctrl n :lol: při označení všech faců.

To ma bejt ňáké téma nebo omil?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned čer 22, 2008 8:49 pm 
Offline
...........
...........
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 18, 2004 4:13 pm
Příspěvky: 1898
Bydliště: Slovensko, Bratislava
To má byť skôr pomoc, pretože táto funkcia sa niekam schovala v novej verzii blendru a nevedeli sme to nájsť.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned čer 22, 2008 9:14 pm 
Offline
..........
..........
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 04, 2008 7:03 pm
Příspěvky: 1624
Bydliště: Bratislava
to nechapem...ked v edit mode oznacim vsetky face (a kliknem na nejaky, tomu dam trebars light - cize ten bude aktivny), a dam ctrl + n, stale je to recalculate normals outside...ctrl + shift + n je inside...nechapem v akom polozeni musim byt, aby bolo ctrl + n copy draw face (myslel si tym stary znamy copy draw mode?) v edit mode (pretoze nastavenie light collision, shared atd najdes v edit mode vo face slect mode...), potreboval by som to vysvetlit...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon čer 23, 2008 4:17 pm 
Offline
...........
...........
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 18, 2004 4:13 pm
Příspěvky: 1898
Bydliště: Slovensko, Bratislava
:D Tiež som skúšal ctrl+n a furt sú tam tie normály.
Ale zistil som správne riešenie.
ctrl + c
Active Mod a Active Transp. Active Transp je pre tie posledné 3 tlačítka a active mod pre zvyšok.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 24, 2008 1:44 pm 
Offline
....
....

Registrován: stř bře 07, 2007 4:15 pm
Příspěvky: 341
Bydliště: Litoměřice
asi jsem se prepsal nějak se mi to prostě povedlo, ale super, že už se ví jak to teda je nahral jsem si starou verzi ještě, když jsem zjistil, že particly jsou složitý tak to už ne.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte črc 22, 2008 11:45 am 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 11, 2004 4:24 pm
Příspěvky: 1150
Bydliště: net
bozii, tohle sem hledal


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz