MiliKiller píše:
Tol : Já rád poskitnu vše, jde o to jestli o ně někdo stojí a hlavní problém je v tom že ta hra je jaksi v dosti nehratelném stavu! Je tam eště moc a moc práce a já teď nemůžu dělat (zahořelo mi PC) Tak se k tomu dostanu někdy po vánocích! Musí se tam odladit moře věcí!Je to práce eště na dost dlouho! Ale recenzi klidně napíšu! Aspoň se o tom někdo dozvý. Ale jak jsem psal, Projekt je na samém začátku!
Takhle:
1.recenze se píše na hotovou hru, tohle by bylo jen preview, takové nakouknutí na to, co se chystá
2.nepsal bys to Ty, ale někdo z Freeher, případně Doupěte- možná já, ale spíš Tommy, pokud bude mít zájem, já bych tam jenom připojil krátké povídání o tom, co je to Blender a co umí- takže by to byla propagace jak Tvé hry, tak samotného Blenderu:) Jde o to, že preview apod. nepíšou o svých hrách samotní autoři:)
Potřeboval bych teda vědět alespoň přibližný termín jaký předpokládáš, že to dokončíš, když teda budeš dělat až po vánocích- třeba příští prázdniny nebo příští zima je OK:)
Ash:
Souhlas, GameBlender není a v nejbližších letech asi ani nebude konkurenceschopný mezi ostatními herními enginy, ale na poli freeware her by imho možná mohl zaujmout zajímavé místo.
Je teda fakt, jak to tak čtu, že multiplayer bude asi hodně komplikovaná věc k udělání a možná bych se na Milliho místě soustředil spíš na dokončení co nejlepšího Singleplayeru-už kvůli nabrání zkušeností. Hell mission vypadá skvěle, ale dotáhnout takový projekt do konce bude ještě dost těžká zkouška nervů...